WordPress ersätter Skånebloggar

Skånebloggar stänger. Efter, nästan på dagen, två års verksamhet, lägger Skånebloggar ner sin bloggplattform.

Skånebloggar startade med en försäkran om att vi behövde en skånsk bloggplattform och samarbetet mellan de olika dagstidningarna Sydsvenskan, Ystads Allehanda, Trelleborgs Allehanda, Helsingborgs Dagblad. Kristianstadbladet och City tog sin början med höga förväntningar om nya infallsvinklar och exponering för bloggarna i dagspressen.  Carl Johan Engvall på Ystads Allehanda hjälpte mig att komma igång och jag fick snart bloggblod mellan tänderna.  

Vad var det som hände? När jag kom hem från bokmässan den 25 september var bloggportalen starkt reducerad, man kom inte i kontakt med historiska inlägg och man möttes av följande information när man ville komma in i skånebloggars bloggnätverk: Nätverket slår igen den 20 oktober.

Carl Johan Engvall, Ystads Allehanda, tog tag i min sjunkande blogg och exporterade allt materialet, text och bilder, till WordPress. Tack Carl Johan. Nu återstår att ge bloggen en hyfsad profil! Bilden som jag genast valde till mitt sidhuvud har jag fotat i Västindien på Dominica, i Portsmouth på nordvästra delen av ön, där jag befann mig i våras.

©JANET SVENSSON

Almablogg.WordPress.com

Detta inlägg publicerades i Bloggar och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s