Almagårdens Studiouthyrning

Foto©jh

Almagårdens Studio är belägen i direkt anslutning till havet och hamnen i det genuina fiskeläget  Baskemölla på Österlen, 5 km norr om Simrishamn. Studion gränsar i nordväst till Sträddet, se bild, och i sydost till Almagårdens uppväxta rosenträdgård.

Foto©jh      Foto©jh
Studion, är 99 m2 och arkitektritad av Stefan Brechensbauer, f. stadsarkitekt i Trelleborgs kommun, välkänd för bl.a. katolska kyrkan i Trelleborg. Studion består av två stora, vackra och ekologiskt nyrenoverade rum, bivaxlaserade med naturliga pigment i milda färger, helkaklat badrum, spansk terrakottasten på golven och ljust laserade trätak. Det ena rummet är öppet upp i nock med ett högt vertikalt fönster ut mot hav och horisont. Studion har fönster i alla väderstreck  och en stor fönsterport ut mot trädgården. Trädgårdsmöbler finns både i trädgården och på den tillhörande terrassen mot Sträddet. Parkeringsplats finns.

Ett rum innehåller ett minikök med två kokplattor, kyl/frys och skåpinredning, till gästers förfogande finns en garderob med stång och klädhängare samt en garderob med stringbackar. Matbordet har plats för 6 personer.

Foto©jh
Studion är tänkt för ett par eller ett par med ett barn, alternativt en vuxen med två barn. Pris per vecka: 7.500:-. Om fler än två vuxna personer (över 18 år) bor i Studion debiteras ytterligare 1.000:- / vecka eller 250:-/ natt per person. Det finns en dubbelsäng i form av bäddsoffa, samt tre hopfällbara sängar.

Hundar eller andra sällskapsdjur får ej vistas i studion.

Studion är belägen några meter från havet och hamnens sommarliv. Panoramautsikt mot horisonten och Stenshuvuds Nationalpark.

Gäster skall lämna Studion i det skick som det var då de kom. Städskåp finns med dammsugare, hink med golvmopp samt diverse andra städredskap som trasor, svamp, gummihandskar, grönsåpa och Ajax. Städning av studio kostar 500:-.

Då gäster tillfälligt lämnar Studion skall fönster och dörrar stängas och låsas.

Studion är välutrustad. Om något förkommer eller går sönder skall det ersättas. Saknar ni något, säg till och vi skall försöka att tillfredsställa era önskemål.

Gäster har med eget sänglinne.

Uppför Lindqvists backe finns ett café där man kan köpa färska frukostbullar, där finns bröd och enklare dagligvaror. Närmsta stora matbutik finns i Simrishamn. Restaurang och fler caféer finns på gångavstånd.

Det finns ett särskilt barnbad ett par hundra meter norrut med vågbrytare och vattenbassäng med sandbotten och angränsande sandstrand. Det finns också en offentlig grill i närheten. Stränderna är milslånga och växlande med både sandstränder, klippor och stenar. Vågorna kan gå höga med underströmmar, så var försiktig med var barnen badar!

Trevliga utflyktsmål för barnen är Ystads zoo, Mandelmanns Tädgårdar i Rörum med öppet i butiken med ekologiska grönsaker på fredagar, annars besök blomsterträdgården som har öppet varje dag!

För vuxna med smak för kultur är utbudet näst intill obegränsat, se Turistbyråns webbsida:  www.simrishamn.se. En konsert på Mellby Atelier kan rekommenderas – inte minst för upplevelsen av den antroposofiskt inspirerade konsertsalen, bivaxlaserad som Almagården men i andra färgtoner.

Med önskan om en trivsam semester genom  Almagårdens Studiouthyrning!

Bild: Är sen med att gå ut med att man kan hyra Almagårdens Studio under sommaren. Det kostar 7.500:- vecka! Välkommen!©jh
VÄLKOMMEN!
Janet Haapar
Almagårdens Studiouthyrning
ALMAGÅRDEN
272 94 Simrishamn
070-3499834
Se fotoalbum på fb: Janet Haapar och bildspel på http://www.bildterapi.com
Detta inlägg publicerades i Arkitektur och Trädgård, Baskemölla och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s