Maskrosors berättigande…

 

_DSC5157

Rensar i Almagårdens trädgård. Det är med delade känslor som jag drar bort alla gårdens maskrosor! De är så vackra och bladen är goda att använda i sallader eller koka och göra ”Horta” av. I Grekland är kokta maskrosblad en egen rätt som kan beställas på tavernor. Gott med olivolja och pressad citron…..men utanför stenmuren växer ett helt skafferi med maskrosor!

JANET HAAPAR

text och foto

Annons
Detta inlägg publicerades i Almagården, Arkitektur och Trädgård, Österlen, Baskemölla och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s