Almagårdens Studiouthyrning

Välkommen till Almagårdens Studio!

almablogg

Inpå knuten_DSC0482

Almagårdens Studio är belägen i direkt anslutning till havet och hamnen i det genuina fiskeläget Baskemölla på Österlen, 5 km norr om Simrishamn. Studion gränsar i nordväst till Sträddet, se bild, och i sydost till Almagårdens uppväxta rosenträdgård.
Studion, är 99 m2 och arkitektritad av Stefan Brechensbauer, f. stadsarkitekt i Trelleborgs kommun, välkänd för bl.a. katolska kyrkan i Trelleborg. Studion består av två stora, vackra och ekologiskt nyrenoverade rum, bivaxlaserade med naturliga pigment i milda färger, helkaklat badrum, spanska stengolv och ljust laserade trätak. Det ena rummet är öppet upp i nock med ett högt vertikalt fönster ut mot hav och horisont. Studion har fönster i alla väderstreck och en stor fönsterport ut mot trädgården. Trädgårdsmöbler finns både i trädgården och på den tillhörande terrassen mot Sträddet. Parkeringsplats finns.
Ett rum innehåller ett minikök med två kokplattor, kyl/frys och skåpinredning, till gästers förfogande finns en garderob med stång och klädhängare…

Visa originalinlägg 304 fler ord

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s